Te rinjte matematiciene shqiptare

Posted on Dhjetor 17, 2007. Filed under: Matematika shqiptare | Etiketa: , , , |

imologo_300px.gif

Per te gjithe ata qe jane te interesuar ne olimpiadat matematike po ju jap nje link me faqen zyrtare te olimpiadave nderkombetare.  Ai eshte International Mathematical Olympiad

Ketu mund te shikoni dhe se si ka dale Shqiperia dhe cfare rezultatesh ka arritur ajo.

Link http://www.imo-official.org/country_info.aspx?code=ALB

Mund te shikoni se ka te rinj shqiptare qe kane arritur te marrin dhe medalje argjendi. Fatkeqesisht Shqiperia nuk disponon  nje faqe zyrtare te saj dedikuar olimpiadave. Te shpresojme se ministria do te mendoje ta plotesoje kete boshllek.

Advertisements
Lexoni Postimin e Plotë | Make a Comment ( None so far )

 • Mathematics

  Mathematics is one of the essential emanations of the human spirit, a thing to be valued in and for itself, like art or poetry.
 • Artikujt ne RSS

  Matematika

 • Subscribe in Rojo

  Add to My AOL

  Subscribe in NewsGator Online

  Subscribe in Bloglines

  Add to The Free Dictionary

 • Ne kohe reale

 • Statistika

  • 185 709 vizitore
 • Shperndarja e vizitoreve

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...